вівторок, 13 вересня 2016 23:23

"Cміливо йде на двох-трьох суперників" - експерт про Циганкова

"Cміливо йде на двох-трьох суперників" - експерт про Циганкова
Зоряна хвороба Віктору Циганкову не загрожує? Фото: fcdynamo.kiev.ua

У стартовому складі "Динамо" в матчі з "Наполі" на позиції лівого вінгера вийшов молодий Віктор Циганков. Відзначився гольовою передачею, після якої Денис Гармаш відкрив рахунок.

"Циганков - один з найперспективніших гравців "Динамо", - вважає заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов. - Може грати обома ногами, Грає сміливо, не боїться загострювати, один йде на двох-трьох суперників, а не шукає відразу того, хто ззаду. Все в нього має вийти, якщо не буде великої кількості травм. Це його ахілесова п'ята. Буде шкода, якщо через них пропаде талановитий футболіст.

Здивувався його виходу в стартовому складі. Мабуть, Гонсалес не в найкращій формі повернувся зі збірної, і Ребров зробив ставку на Циганкова. Він сповна виправдав довіру тренера, віддав гольову передачу. Ще й у невластивій для себе манері - головою. Дебют гідний.

Думаю, зіркова хвороба Циганкову не загрожує. Той же Євген Чумак зарано відчув себе зіркою, не витримав випробування мідними трубами. Циганкову, сподіваюся, в цьому плані легше: батько футболіст і у випадку чого, зможе дати потрібну пораду, навести різкість", - впевнений Андрій.

Віктор Циганков народився 18 січня 1997 року. Гравець київського "Динамо" і молодіжної збірної України. Батько Віктора, Віталій Циганков - голкіпер, починав кар'єру у вінницькій "Ниві", грав разом з Віталієм Косовським. Потім виступав у Ізраїлі, де й народився Віктор. Син починав футбольну кар'єру видтягнутим нападаючим, в "Динамо" був переведений на позицію вінгера. Найкращий гравець "Динамо" 2015 року. Кумири - Ліонель Мессі та Маріо Гетце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Циганков вийде в "основі": стартові склади "Динамо" і "Наполі"

Зараз ви читаєте новину «"Cміливо йде на двох-трьох суперників" - експерт про Циганкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути