пʼятниця, 09 січня 2015 13:45

"Поки українські клуби для нас занадто сильні" - Скрипник

"Поки українські клуби для нас занадто сильні" - Скрипник
Віктор Скрипник — перший українець, який очолив команду бундесліги

З 6 січня бременський "Вердер" українського тренера Віктора Скрипника готується до другого кола бундесліги у турецькому Белеку. Під час збору команда двічі гратиме з німецькими клубами і один раз з турецьким.

"Я спеціально відмовляюсь від спарингів з українськими командами. Знаю, що в таких матчах ніхто не хоче поступатися. Гравці можуть отримати травми. Поки українські клуби для нас занадто сильні, - каже Скрипник. – Зустрітись в єврокубках? Із задоволенням. Якщо я до того часу працюватиму тренером "Вердера".

Більше про перші кроки українського фахівця у "Вердері", футбольну мрію Скрипника та гравців, яким вдалося здивувати свого наставника читайте в сьогоднішньому інтерв'ю Віктора Анатолійовича "Газеті по-українськи".

Нагадаємо, Скрипник підписав з "Вердером" контракт до 2017-го року. Основне завдання наставника на цей сезон - врятувати команду від вильоту. Українець вже зумів підняти бременців з дна турнірної таблиці. Команда пішла на зимову перерву на 16-й позиції. В останньому матчі першого кола "Вердер" переміг дортмундську "Боруссію" - 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Поки українські клуби для нас занадто сильні" - Скрипник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути