вівторок, 11 грудня 2012 18:46

Платіні вважає надто дорогою технологію фіксації голу

Платіні вважає надто дорогою технологію фіксації голу
Платіні не хоче витрачати мільйони заради одного-двох голів. Фото: tsn.ua

Глава Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні заявив, що як і раніше виступає проти запровадження систем фіксації голу.

"Питання не в технології фіксації взяття воріт, а питання в технології взагалі. До чого ми прийдемо, застосовуючи дані системи? Технології дуже корисна річ, але нам потрібно врахувати деякі моменти.

На впровадження цих систем в наших змагання доведеться витратити близько 50 млн євро за п'ять років. Я б вважав за краще спрямувати ці кошти на розвиток футболу, а не на систему, яка буде визначати один-два голи в рік. Ця ціна занадто висока.

Ми підтримали введення додаткових суддів за воротами. З хорошими окулярами вони зможуть розглянути, перетнув м'яч лінію воріт чи ні", - наводить слова Мішеля Платіні Goal.com.

Нагадаємо, автоматичні системи визначення взяття воріт пройшли випробування 6 грудня в японській Йокогамі під час старту клубного чемпіонату світу.

Зараз ви читаєте новину «Платіні вважає надто дорогою технологію фіксації голу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути