субота, 30 червня 2012 14:17

Платіні під час Євро пив багато горілки

Платіні під час Євро пив багато горілки
Мішель Платіні розповів, чим займався під час Євро. Фото: footballfan.com.ua

Президент УЄФА Мішель Платіні зустрівся з журналістами у Києві. Француз розповів, чим займався під час Євро, окрім відвідувань матчів.

"Я пив багато горілки. Це їх національний напій, - пожартував Платіні. - Я відвідував футбольні матчі, працював, було багато спілкувань з медіа. Хочу сказати, що я приїхав на турнір втомлений, у стресі. Але зараз я розслаблений. Пред Євро нас багато критикували, але все йде чудово. Зараз не можу дочекатися своєї відпустки".

Він повідомив, що на матчі турніру в Україні та Польщі були розкуплені всі квитки.

"Ми розпродали 100% квитків. Але відвідування матчів становить 98%. 2% не приїхали на турнір через свої якісь проблеми. Можливо, були питання з цінами на готель. Не всі футбольні федерації розпродали квитки. Крім того, не було всіх наших партнерів. Сподіваємося, що відвідування на наступному турнірі буде 100%", - зазначив президент УЄФА.

Додамо, Мішель Платіні особисто вручить спеціальний приз вболівальникам збірної Ірландії. Для цього президент УЄФА відвідає цю країну.

"Я гордий за Україну та Польщу. Вони встановили високі стандарти проведення Євро. Окрема подяка футбольним уболівальникам: особливо ірландським, шведським, українським та польським. Також хотілося подякувати футболістам. Ще раз повторюю, я гордий за приймаючі країни Євро", - додав він..

Нагадаємо, завтра на НСК "Оліміпійський" відбудеться фінал Євро-2012, у якому зіграють Італія та Іспанія. Початок о 21.45.

Зараз ви читаєте новину «Платіні під час Євро пив багато горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути