субота, 17 вересня 2011 13:25

"Перший національний" покаже чемпіонат України з хокею

"Перший національний" покаже чемпіонат України з хокею

Глядачі зможуть побачити чемпіонат України з хокею по телебаченню. Про це під час прес-конференції розповів генеральний директор Професіональної хокейної ліги Юрій Загородній (на фото).

"Робота з телебаченням ведеться. Нещодавно у нас відбулася зустріч з телеканалом "Перший національний", на якій ми обговорювали питання трансляції поєдинків чемпіонату.

Ми вже вирішили всі питання з календарем чемпіонату і визначилися з кількістю матчів, які покажуть по телебачення. Це приблизно 20-25 поєдинків регулярного чемпіонату і всі ігри серії плей-офф. Ми передали свої побажання колегам з "Першого національного", які й формуватимуть сітку трансляцій.

Що стосується трансляцій матчів по Інтернету, то практично 90 % поєдинків транслюватимуться у режимі он-лайн у мережі. Ми провели успішний раунд переговорів з компанією Triolan, яка стала нашим партнером-транслятором."

Нагадаємо, матч-відкриття чемпіонату "Донбас" — "Сокіл" у прямому ефірі показав "Перший національний".

Гірше справи йдуть поки з офіційними сайтами клубів-учасників чемпіонату. Серед восьми команд тільки два мають свої портали.

"Хотів би уточнити, що працює з них тільки один — офіційний сайт ХК "Донбас". Зараз робота над створенням сайтів ведеться всіма без винятку клубами. Ми не ставили конкретні терміни і не будемо застосовувати до команд якісь санкції. Я знаю, що всі клуби зацікавленні у цьому питанні. Ми будемо вітати всі команди, коли вони обзаведуться своїми сайтами", - зазначив Юрій Загородній.

"Офіційний сайт "Харківських Акул" працює вже два тижні, - додав президент клубу Валерій Середенко. - Він повністю висвітлював Кубок Губернатора і там можна знайти всю інформацію по турніру та команді."

Чемпіонат України уперше проводиться під егідою Професіональної хокейної ліги. Змагання пройдуть у два етапи — шість кіл регулярної першості і стадія плей-офф. Чвертьфінали та півфінали проходитимуть до трьох перемог однієї з команд. Фінальна серія триватиме до чотирьох перемог. Хокейний сезон в України завершиться 1 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Перший національний" покаже чемпіонат України з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути