неділя, 16 жовтня 2016 11:42

"Один момент з пенальті не означає, що судді завжди допомагають "Динамо" - Ребров

"Один момент з пенальті не означає, що судді завжди допомагають "Динамо" - Ребров
Сергій Ребров fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував результат матчу з "Чорноморцем".

Нагадаємо, кияни зіграли внічию з командою Олександра Бабича в Одесі - 1:1.

"Так потворно грати у першому таймі і давати "Чорноморцю" створити стільки моментів - ненормально і неприйнятно. Так, у другому таймі вони реалізували один свій момент, але стільки, скільки ми не реалізували - це, повторюся, ненормально. Ми всі повинні задуматися над цим. У нас через три дні гра з "Бенфікою" - потрібно пережити сьогоднішню невдачу і готуватися далі".

Здалося, "Динамо" намагалося обіграти "Чорноморець" на класі.

"Не знаю. Завтра поговоримо".

Оцініть гру Громова - у нього було два гольових моменти.

"Сьогодні у нас був простір, а в Артема є швидкість, і він повинен використовувати цей простір. Він намагався це робити. Були гольові моменти, і він повинен був їх реалізовувати. І він, і інші футболісти, адже у другому таймі ми створили ще кілька моментів, але не втілили їх у голи. Замість цього в кінці самі отримали гол".

Склалося враження, що судді допомагали "Динамо". На ваш погляд, чи був пенальті у першому таймі?

"Потрібно подивитися ще раз відео, по гарячих слідах я судити не можу. З моєї точки я не бачив, чи був там фол. По телевізору, звичайно, цей момент було видно краще, мені зараз сказали, що одинадцятиметровий був. Ви хочете сказати, що судді у кожній грі допомагають "Динамо"? Я не можу з цим погодитися. Якщо ви знайшли один момент з пенальті, це не означає, що судді завжди допомагають "Динамо". У наших матчах у ворота суперника також часто не призначають пенальті - таких прикладів досить, подивіться на матчі на початку чемпіонату і порівняйте. Не думаю, що арбітри судять упереджено. Можливо, з того ракурсу, де знаходився суддя, він не взяв на себе сміливість поставити пенальті - не можу сказати напевно".

Ваша команда виходила на поле, знаючи, що "Шахтар" втратив очки. Цей факт якось позначився на гравцях?

"Не знаю, чи в курсі були хлопці. Я результат того матчу знав, але на мене це точно ніяк не вплинуло. Кожен вирішує для себе. Нам потрібно дивитися на свою гру. Так, розрив між нами був шість очок, але, навіть враховуючи , що "Шахтар" втратив очки, ми ж не могли вийти на перше місце. Не думаю, що це якось позначилося на грі. Хоча, по тому, як ми грали в першому таймі, я не знаю, що на них відбилося".

Хачеріді заробив жовту картку і забив автогол, не надто рано він повернувся до складу?

"Що значить, надто рано? У нас всього два центральні захисники. Завтра поговоримо з Хачеріді та іншими гравцями. Тут я не можу оцінювати дії футболістів тільки по тому, що я бачу з бровки".

Як здоров'я Ярмоленка? Він так голосно кричав, коли впав на газон.

"Сподіваюся, що все добре. Але коли ззаду постійно б'ють по ногах, будь-хто буде кричати. Ми з вами не можемо оцінити силу цього удару і те, наскільки йому було боляче. Але коли людину в кожній грі б'ють ззаду по ахіллах кілька разів, природно, він кричить, тому що ці сухожилля болять. Я розумію, що це питання з сарказмом, але подивіться, скільки разів Ярмоленка так б'ють у кожній грі - три, чотири, а іноді і десять разів", - сказав Ребров.

Нагадаємо, "Динамо" не змогло скористатися осічкою "Шахтаря", який вчора зіграв внічию з "Олімпіком" - 1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не здатне скористатися осічкою "Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «"Один момент з пенальті не означає, що судді завжди допомагають "Динамо" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути