понеділок, 04 липня 2011 11:57

Новачка "Шахтаря" плутали з Неймаром через зачіску

Новачка "Шахтаря" плутали з Неймаром через зачіску

Наприкінці червня донецький "Шахтар" підписав контракт з 20-річним бразильським півзахисником Аланом Патріком. Угода розрахована на 5 років, а сума трансферу склала 4 мільйони євро.

"Алан Патрік уперше голосно заявив про себе, коли молодіжна збірна Бразилії U-20 виграла чемпіонат Південної Америки, - каже "Gazeta.ua" бразильський журналіст Рафаель Мараньяо, - Турнір проходив у січні цього року в Перу. Його прорив стався, коли молода зірка збірної та "Сантоса" Пауло Енріке Гансо отримав травму.

Алан Патрік, який до того здебільшого виходив на заміни, зайняв місце Гансо у стартовому складі і допоміг "Сантосу" дійти до фіналу Кубка Лібертадорес. Особливо яскраво він відіграв у виїзному чвертьфінальному матчі турніру проти клубу "Онсе Кальдас" з Колумбії. Патрік забив єдиний і переможний м'яч у поєдинку. У домашньому для "Сантоса" матчі, команди зіграли внічию — 1:1.

Кумедна історія трапилася із Аланом через волосся. Раніше він мав таку саму зачіску як і Неймар, нова головна зірка Бразилії. Футболісти разом виступають за "Сантос" та молодіжну збірну країни. Дехто почав кликати Патріка "Неймаром", адже щиро вірив, що це він і є. Після цього Алан вирішив змінити зачіску. Тепер він заплів волосся у косички. Неймар носить ірокез."

Патрік став четвертим новачком "Шахтаря" у літнє міжсезоння. Зараз гравець перебуває у розташуванні збірної Бразилії U-20. Він візьме участь в чемпіонаті світу.

Зараз ви читаєте новину «Новачка "Шахтаря" плутали з Неймаром через зачіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути