вівторок, 07 червня 2011 12:59

Алан Патрік майже перейшов у "Шахтар"

Алан Патрік майже перейшов у "Шахтар"

20-річний плеймейкер "Сантоса" Алан Патрік після довгих переговорів між сторонами все-таки перейде в донецький "Шахтар".

Справжній бразильський серіал розвернувся навколо його переходу. Кілька днів тому бразильські ЗМІ повідомляли про зрив переговорів між двома клубами, а зараз трансфер здається фактом, що відбувся.

Сантос прийняв пропозицію "Шахтаря" у розмірі шести мільйонів євро, а сам футболіст вчора вирушив у Донецьк для проходження медобстеження. Очікується, що вже в п'ятницю Патрік буде представлений в якості гравця донецького клубу.

У "Сантосі" поки не підтверджують перехід, заявляючи про свою готовність вести переговори тільки після фінальних матчів Кубка Лібертадорес. Раніше бразильський клуб і зовсім заявляв про те, що не має наміру ні продавати гравця, ні обмінювати його на Марсело Морено і певну доплату.

Очікується, що на рахунок "Сантоса" чемпіони України перерахують від шести до восьми мільйонів євро. Таким чином, Алан Патрік стане 12-м вихідцем з Латинської Америки в складі "Шахтаря" і 10-м бразильцем. До цього до складу Гірників вливалися Фернандіньо, Жадсон, Луіс Адріано, Вілліан, Алекс Тейшейра, Дуглас Коста, Бруно Ренан, Дентіньо, Едуардо і Марсело Морено.

Зараз ви читаєте новину «Алан Патрік майже перейшов у "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути