субота, 02 липня 2011 15:25

"Шахтар" на "Донбас Арені" представив і "ідентифікував" новачків
9

Фото: Фото: ФК "Шахтар"

2 липня, в конференц-залі "Донбас Арени" відбулося представлення нових гравців "Шахтаря", придбаних в літнє міжсезоння - бразильця Дентіньо, екс-воротаря київського "Динамо" Олександра Рибку і форварда Євгена Селезньова, повідомляє прес-служба "Шахтаря".

Головний тренер команди Мірча Луческу представив журналістам кожного з них і вручив клубні футболки. Голкіпер Гірників Олександр Рибка буде виступати в светрі з 25-м номером, бразильський нападаючий Дентіньо - у футболці з номером 31, а за форвардом Євгеном Селезньовим закріплений 17-й номер.

Четвертий річний новобранець "Шахтаря" Алан Патрік буде представлений пізніше. Гравець відбув в розташування збірної Бразилії U-20 і візьме участь в чемпіонаті світу.

Нагадаємо, найближчим офіційним матчем, який проведе "Шахтар", стане гра за Суперкубок України, в якому чемпіонам Україні протистоятиме київське "Динамо".

Матч відбудеться 5 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла" імені Бутовського". Початок гри о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" на "Донбас Арені" представив і "ідентифікував" новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути