пʼятниця, 26 грудня 2014 23:18

"Не буде катастрофою, якщо не придбаємо лівого захисника" - Ребров

"Не буде катастрофою, якщо не придбаємо лівого захисника" - Ребров
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поспілкувався з представниками ЗМІ після зустрічі з дітьми Чорнобиля, яка відбулася 26 грудня.

- Олексій Михайличенко недавно сказав, що в зимове міжсезоння важко запросити хорошого гравця, адже клуби в цей період своїх лідерів не бажають відпускати. Це ускладнює пошук виконавців?

- Пропозицій ми ще поки не робили. Думаю, що хлопці, які відіграли першу частину сезону, заслужили, щоб гідно представити "Динамо" до кінця чемпіонату. Можливо, покупки будуть. Якщо їх не буде, ми не сильно засмутимося.

- Основне завдання на це трансферне вікно - придбати лівого захисника?

- Напевно, ні. У нас є Женя Макаренко, який зараз відновлюється, інші виконавці, що грали в першому колі. Думаю, якщо ми не придбаємо лівого захисника, це не буде катастрофою.

- Вадима Євтушенка призначили тренером "Динамо-2". Ви брали участь у виборі кандидатів на цей пост?

- Не буду казати за інших кандидатів. Ми досить багато спілкувалися з Ігорем Михайловичем з цього приводу, тому що Олександр Хацкевич давно казав, що має пропозиції з боку білоруської федерації. І ми знали, що якщо він займе пост тренера збірної Білорусі, це не стане для нас несподіванкою. Ми зупинили вибір на Вадимові Євтушенку, і я сподіваюся, що з цим фахівцем ми будемо довго працювати. Мені дуже цікаво, як він мислить про футбол.

- Чи будете ви форсувати підготовку до першого матчу після міжсезоння, адже він буде зіграний не в чемпіонаті, а в Лізі Європи?

- "Динамо" практично завжди так входить в сезон і нічого тут страшного немає. Все покаже лише гра і остаточний рахунок. Будемо до цієї гри готуватися, і, повірте, підготуємося добре.

- Дьемерсі Мбокані викликали в його національну збірну для участі в Кубку Африканських націй з 17 січня по 8 лютого. Це скоріше мінус для "Динамо"?

- Ви зараз зробили йому дуже великий комплімент, сказавши, що він дійде до фіналу. Звичайно, ми б цього хотіли, але КАН - дуже серйозний турнір. Він має стати хорошою перевіркою для Мбокані, який пропустив великий період. Підготовка і сам турнір підуть йому на користь. Подивимося, до якого етапу він дійде і, виходячи з цього, вже будемо планувати його підготовку.

- Розкажіть про свою відпустку. Вам таки довелося робити операцію на коліні?

- Ні, операцію я поки не зробив, тому що після неї дуже великий період відновлення. Поки будемо терпіти. Я був у Барселоні на обстеженні, трошки полікувався. Зараз вже повернувся до Києва.

-В Лондон до сина їздили?

-Ні, ще поїду.

- Як будете зустрічати Новий рік?

- Поки що не знаю. Швидше за все, в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Не буде катастрофою, якщо не придбаємо лівого захисника" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути