субота, 07 березня 2015 22:20

Наталія Пигида виграла чемпіонат Європи з легкої атлетики
6

Фото: xsport.ua

34-річна Наталія Пигида виграла фінальний забіг на 400 м на зимовому чемпіонаті Європи в Празі. Пигида, яка вже завоювала європейський титул в естафеті 4 по 400 м в 2012 році, вперше у кар'єрі здобула особисте золото.

Наталія вперше в сезоні вибігла з 52 секунд і перемогла суперниць з досить солідним відривом. За спиною у Наталі у боротьбі за срібло сталася міні-бійка, але Пигида була настільки далеко, що навіть не бачила ситуації.

"Я сюди їхала за золотою медаллю. Я вирішила дотримуватися такої ж тактики, як і в попередніх забігах - вийти вперед і нікого близько не підпускати. Щоправда, у фіналі я вже перла від початку і до кінця, не даючи нікому шансів мене наздогнати.

У фінальному забігу нікого і не бачила. Я була впевнена, що результат повинен бути з 52 секунд - так і вийшло (51,96)! Це моя перша особиста золота медаль на великих чемпіонатах. Так що я дуже щаслива!" - сказала Наталя.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Пигида виграла чемпіонат Європи з легкої атлетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути