вівторок, 21 жовтня 2014 12:36

Пісторіус розплакався після оголошення вироку суду
5

Фото: dailymail.co.uk

Легкоатлет-ампутант Оскар Пісторіус засуджений до п'яти років тюремного ув'язнення за ненавмисне вбивство подруги Реви Стенкамп. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Суддя Токозіле Масіпа відкинула пропозицію захисту південноафриканського спортсмена про призначення йому як покарання громадських робіт.

"У громадських роботах не буде необхідності. Покарання, запропоноване двома свідками захисту, було б недоцільним", - заявила суддя.

Крім того, спортсмен отримав трирічний умовний термін за зберігання вогнепальної зброї. Через вісім місяців він може претендувати на умовно-дострокове звільнення за гарну поведінку.

Повідомляється, що після оголошення вироку Пісторіус розридався.

У вересні Пісторіус був визнаний винним у ненавмисному вбивстві своєї дівчини Реви Стенкамп, що відбулося 14 лютого 2014. Прийнявши її за грабіжника, він зробив кілька пострілів у замкнені двері туалету. Дівчина отримала смертельні поранення в область голови.

Пісторіус - шестиразовий чемпіон Паралімпійських ігор, що виступав і в змаганнях за участю повноцінних спортсменів. Він є срібним медалістом чемпіонату світу 2011 року в естафеті 4×400 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Пісторіус розплакався після оголошення вироку суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути