середа, 05 жовтня 2011 14:52

Наставник "Фулхема" оштрафував сам себе

Наставник "Фулхема" оштрафував сам себе

Голландець Мартін Йол, який займає пост головного тренера англійського футбольного клубу "Фулхем", оштрафував сам себе. Про це пише британське видання The Daily Mirror. Яку суму Йол повинен буде заплатити, не уточнюється.

Раніше Йол оштрафував на 500 фунтів стерлінгів (583,5 євро) гравця своєї команди Паджтіма Касамі за незабитий пенальті в матчі Кубка англійської ліги з лондонським "Челсі". 19-річний Касамі не реалізував одинадцятиметровий удар в основний час. Матч завершився внічию (0:0), а в серії пенальті "Фулхем" поступився (3:4).

Йол оштрафував Касамі, оскільки пенальтистом команди був призначений португалець Орландо Са, а Касамі виконав удар самовільно. Однак, як відзначає видання, про вибір тренера знав тільки Са, а інші гравці про це проінформовані не були.

За те, що він не повідомив гравцям про призначення Са пенальтистом, Йол і вирішив себе оштрафувати. The Daily Mirror пише, що таким чином тренер, ймовірно, намагається повернути собі контроль над командою. Чи зняв Йол штраф з Касамі, не уточнюється.

Видання The Sun пише, що футболісти "Фулхема" звернулися з приводу штрафу Касамі до профспілки гравців англійської прем'єр-ліги. Глава профспілки Боббі Барнс сказав, що раніше він ніколи не чув про подібні штрафи.

Йол, який у минулому очолював ряд голландських клубів (у тому числі "Аякс"), лондонський "Тоттенхем" і німецький "Гамбург", зайняв пост наставника "Фулхема" влітку 2011 року. У чемпіонаті Англії сезону-2011/12 команда з сімома очками після семи матчів посідає 12-е місце.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Фулхема" оштрафував сам себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути