понеділок, 11 червня 2012 13:10

"Нам дісталась найсильніша група на Євро" - Тимощук

"Нам дісталась найсильніша група на Євро" - Тимощук
Анатолій Тимощук ФОТО: sport.oboz.ua

Футболіст національної збірної України Анатолій Тимощук відвідав передматчеву прес-конференцію напередодні поєдинку Україна — Швеція.

Як ви плануєте вирішити проблему Ібрагімовича?

"Златан — дуже сильний гравець. Зараз він перебуває у хорошій формі. Що стосується нашої схеми на гру, то завтра ми побачимо кому довіриться наш тренерський штаб. У нас є всі якості для того, щоб показати свою гру. Так що ми не дивимося тільки на одного Ібрагімовича, а налаштовуємося на гру проти збірної Швеції."

Хто є фаворитом матчу Україна — Швеція?

"Я вважаю, що до старту турніру у всіх шанси однакові. Євро вже стартувало, пройшли перші матчі, які довели, що важко робити якісь прогнози. Нам дісталась найсильніша група. Нам потрібно виконувати свої завдання і показувати якісну гру."

Нещодавно збірна України провела відкрите тренування для вболівальників. Сьогодні ви будете тренуватися при порожніх трибунах. Як краще?

"Дуже приємно грати при заповнених трибунах. Це точно. Відкритті тренування — це дуже хороша ініціатива. Такі заходи йдуть на користь команді і вболівальникам. Чим їх буде більше, тим краще."

Минулого тижня ви та ще кілька футболістів отруїлися і пропустили товариський матч проти Туреччини. Наскільки серйозними були проблеми зі здоров'ям?

"Це було досить серйозно. Багато гравців не змогли прийняти участь у матчі з турками, але на даний момент всі відновилися і працюють у загальній групі. Всі наші футболісти готові завтра зіграти. Я думаю, зараз вже нема потреби про це згадувати. Цей інцидент потрібно забути і сконцентрувати увагу на матчі зі шведами."

Кого, окрім Златана Ібрагімовича, остерігається збірна України?

"Збірну Швеції потрібно розглядати як одну команду і не переходити на гравців, які мають якісь особисті якості. Нам протистоятиме сильний колектив, який самовіддано та агресивно грає на футбольному полі. Звісно, у них є Ібрагімович — капітан та лідер команди. Але гра команди не залежить тільки від нього."

Вам вдалося подивитися якісь із матчів Євро?

"Так, у нас є така можливість. Деякі результати матчів є прогнозованими, деякі — неочікуваними. Ще не всі знаходяться у своїх оптимальних кондиціях, але вже і так зрозуміло, що прохідних матчів на Євро не буде. Всі хочуть довести, що є найсильнішими."

Нагадаємо, матч проти Швеції стане дебютним для України на турнірі. Поєдинок розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Нам дісталась найсильніша група на Євро" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути