четвер, 30 січня 2014 16:10

На матчі "Будівельника" вшанували пам'ять загиблих протестувальників
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" обіграв ізраїльський "Хапоель" у матчі Єврокубка. Це друга перемога команди у турнірі. Суперники грали на рівних. Відзначимо, що господарі невдало провели тільки середину стартового періоду. Гості змогли вийти вперед на 11 пунктів.

Практично на останніх хвилинах зустрічі команда Айнарса Багатскіса поступалася ізраїльтянам з різницею в чотири очки. Наставники кілька разів брали тайм-аути. "Будка" зуміла вирвати перемогу в емоційній кінцівці - 96:93 (25:31, 26:19, 22:23, 23:20).

Найкращим у складі "Будівельника" став ДаХуан Саммерс. Форвард набрав 19 очок і виконав шість підбирань. Блейк Ехерн та Даріуш Лавринович записали на свій рахунок по 17 пунктів.

"Я дуже радий приєднатися до команди, - каже після матчу капітан "Будки" Артур Дроздов, який зіграв свій другий поєдинок після тривалого лікування. - Поки я ще не в оптимальній формі, але допомагаю як можу. Головне, що ми сьогодні виграли. Це командна перемога".

Свій наступний матч в Єврокубку "Будівельник" зіграє проти словенської "Олімпії". Поєдинок пройде 6 лютого на виїзді. У своїй групі кияни вийшли на друге місце. Лідирує "Хапоель".

Відзначимо, що перед матчем команди і глядачі хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв протистоянь у центрі Києва. Також поєдинок пройшов без групи підтримки та ведучого.

Ультрас "Будівельника" прийшли на гру у чорному, а на своєму секторі розстелили велике чорне полотно із синьо-жовтими стрічками. Перед хвилиною мовчання фанати запалили свічки, які горіли весь поєдинок. Самі ультрас залишили зал ще до стартового кидка.

Зараз ви читаєте новину «На матчі "Будівельника" вшанували пам'ять загиблих протестувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути