субота, 18 січня 2014 18:00

"Будівельник" переміг "Азовмаш" у день народження Парамона
17

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Будівельник" виграв перший матч 1/4 фіналу Кубка України. Учора команда Айнарса Багатскіса на три очки випередила маріупольський "Азовмаш" у напруженому поєдинку з постійною зміною лідера - 79:76 (20:18, 20:25, 24:21, 15:12). Гості виграли другу чверть. У решти сильнішими були господарі. Матч-відповідь відбудеться у Маріуполі через тиждень.

Найкращим у складі "Будівельника" став ДаХуан Саммерс, який набрав 21 очко. У Блейка Ехерна — 19 очок. В "Азовмаші" відзначився Даніел Кіккерт. На його рахунку 23 очки.

Наставник "Азовмаша" Сергій Завалін після матчу назвав "Будівельник" фаворитом пари.

"Всі розуміли, що фаворитом нашої пари є "Будівельник", - каже коуч. - Сьогодні була рівна гра. Боролися до останніх хвилин. Позначилася втома деяких наших гравців, було багато промахів з-під кільця. Це ті нюанси, які зіграли сьогодні важливу роль. Якщо говорити про захист, то ми справилися з центровими Лавриновичем та Анісімовим, які завжди спричиняли нам багато незручностей. Але влучні кидки Ехерна звели нанівець наші зусилля."

"Це перша наша кубкова гра у цьому сезоні, - зазначає форвард "Будівельника" Сергій Горбенко. - Один матч ще нічого не означає. Добре, що ми виграли три очки, але на виїзді нам буде складніше. Будемо починати з рахунку 0:0 і грати до останньої хвилини".

З підопічним погодився наставник "Будки" Айнарс Багатскіс.

"На початку гри Кіккерт і Пустозвонов нас вбивали, хоча ми самі пропускали повз вуха інформацію, яку мали про суперника. Все закінчилося добре. Різниця могла бути більшою або меншою, але це вже лірика. Правильно Сергій сказав. Через вісім днів гра почнеться з нуля", - каже Айнарс.

Додамо, що учора свої дні народження святкували захисник "Будівельника" Олександр Неруш та суперфан Парамон (справжнє ім'я Сергій Заборовський), який буває на всіх домашніх матчах команди. Глядачі, баскетболісти і тренери аплодували Парамону, коли диктор розповів про його ювілей.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" переміг "Азовмаш" у день народження Парамона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути