пʼятниця, 28 жовтня 2016 15:18

"На матч з "Ростовом" взяли, як перекладача" - Зінченко

"На матч з "Ростовом" взяли, як перекладача" - Зінченко

Український півзахисник Олександр Зінченко розповів про те, чому мало грає за ПСВ.

"Мені в Ейндховені дуже комфортно, хоча умови міста для мене не так вже й важливі. Головний і єдиний мінус - поки у мене недостатньо ігрової практики. Коли я буду отримувати більше часу на полі, відчуватиму себе ще краще.

На мене не тисне те, що мене часом випускають на заміну у самому кінці. Це просто не те, чого я хочу. Є тут і об'єктивні причини. Наприклад, коли отримав виклик в збірну України на матч з Ісландією, чотири дні тренувався на уколах, зіграв, приїхав сюди і смикнув м'яз. Тобто весь вересень лікувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПСВ Зінченка вилетів із Кубка Нідерландів

Буквально перед самим від'їздом у Ростов-на-Дону взяли на виїзд - як перекладача. Зараз головне, що здоров'я вже не турбує, я готовий грати. Але у тренерського штабу своє бачення, вони дають стільки часу, скільки вважають за потрібне", - сказав Зінченко.

"Манчестер Сіті" - імперія футболу. Те ж саме, що тут, тільки на рівень вище. Але поки завдання - вигризти місце в складі ПСВ. Мені ніхто нічого не давав просто так", - також зазначив півзахисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко відіграв 15 хвилин за ПСВ у матчі проти "Спарти"

Нагадаємо, влітку Зінченко перейшов у "Ман Сіті", але був відправлений в оренду в ПСВ. За клуб з Ейндховена півзахисник провів п'ять матчів. У всіх виходив на заміну.

Після 10 турів ПСВ знаходиться на 4-й позиції у чемпіонаті Нідерландів. Також команда Філіпа Коку виступає у Лізі чемпіонів в одній групі з "Атлетіко", "Баварією" і "Ростовом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко дебютував за ПСВ

Зараз ви читаєте новину «"На матч з "Ростовом" взяли, як перекладача" - Зінченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути