пʼятниця, 30 вересня 2011 09:52

"Ми зробили, те, що хотіли", - наставник "Ганновера"

"Ми зробили, те, що хотіли", - наставник "Ганновера"

Полтавська "Ворскла" у другій грі групового раунду Ліги Європи удома поступилася німецькому "Ганноверу" - 1:2. Головний тренер гостей Мірко Сломка каже, його команда перемогла завдяки вдалій грі в обороні.

"Усі наші гравці дуже добре зіграли в обороні. А ті моменти, які у нас були ми використали. Я прогнозував, що нам буде дуже важко. Та ми зробили, те що хотіли", - говорить Сломка.

За словами наставника "Ганновера", два м'ячі забиті його командою у першому таймі, зняли з гравців психологічний тиск.

"Та коли ми пропустили, цей тиск знову повернувся. Ми намагалися пресингувати суперника у центральній зоні, та нам не завжди це вдавалося. Тому і не було впевненості у кінцевому результаті. Полтава у другому таймі дійсно сильно зіграла", - розмірковує тренер.

Перший м'яч у ворота "Ворскли" забив нападник "Ганновера" Абделлауе. Напередодні його участь у грі була під великим питанням.

"У гравця були проблеми зі здоров'ям. Лише сьогодні ми вирішили, що він гратиме. І Абделлауе забив дуже важливий м'яч. Я радий, що цей гравець зіграв на тому рівні, який ми від нього очікуємо", - говорить Сломка.

Тренер німців відмовився порівнювати "Ворсклу" з іншим суперником по групі – бельгійським "Стандартом". З цією командою "Ганновер" грав у першому турі групового етапу Ліги Європи. Тоді матч закінчився нічиєю – 0:0.

"Це зовсім різні команди. "Стандарт" зіграв більш організовано, але тут нам було дуже важко. В принципі, саме такого матчу ми й очікували", - підсумував Сломка.

Нагадаємо, матч другого туру групового раунду Ліги Європи "Ворскла" - "Ганновер", пройшов 29 вересня у Полтаві. Гра закінчилася перемогою "Ганновера" - 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зробили, те, що хотіли", - наставник "Ганновера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути