неділя, 29 травня 2016 14:43

Марлос і Тайсон потрібні Луческу у "Зеніті"

Марлос і Тайсон потрібні Луческу у "Зеніті"
Тайсон

Новий головний тренер "Зеніту" Мірча Луческу хоче зміцнити склад команди двома гравцями "Шахтаря" - Марлосом і Тайсоном.

Як повідомили "Sport Arena" румунські колеги, Луческу надав керівництву пітерського клубу список з бажаних придбань і в пріоритеті знаходяться три гравці - донецькі бразильці і 25-річний румунський форвард Денис Алібек з "Астри".

28-річний Тайсон протягом довгого часу є одним з лідерів "Шахтаря". Бразилець перейшов в УПЛ в 2010 році, поповнивши ряди "Металіста" з бразильського "Інтернасьоналя". Взимку 2013 року Мірча Луческу підписав хавбека у "Шахтар".

У сезоні, що завершився Тайсон провів 42 матчі у всіх турнірах і забив в них 8 голів. Сам футболіст в своїх недавніх інтерв'ю заявляв про те, що буде розглядати всілякі варіанти зі зміною місця роботи, а також наполягав на тому, що йому прийшов час покинути Україну. Контракт Тайсона з "Шахтарем" дійсний до літа 2018 року.

Луческу пішов із "Шахтаря" й очолив "Зеніт"

Раніше Мірча Луческу говорив, що Тайсон заслужив перехід у сильніший чемпіонат.

27-річний Марлос теж провів сильний сезон у стані "гірників", відзначившись 12-ма голами в 48 матчах. Бразилець застовпив за собою місце на правому фланзі атаки, а його постійні проходи не раз заганяли захисників суперника у глухий кут.

Вартість футболіста оцінюється від 10 до 15 мільйонів євро, однак "Шахтар" хоче виручити за нього 25 мільйонів. Навколо Марлоса циркулює безліч чуток про можливий трансфер в "Інтер", а нещодавно з'явилася інформація, що донецький клуб відхилив пропозицію "Тоттенхема" у 12,5 мільйонів євро.

За підсумками розіграшу Ліги Європи, де "Шахтар" зупинився на стадії півфіналу, Марлос потрапив у символічну збірну всього турніру.

Зараз ви читаєте новину «Марлос і Тайсон потрібні Луческу у "Зеніті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути