субота, 10 листопада 2012 10:53

"Манчестер Сіті" хоче купити у "Шахтаря" двох бразильців - ЗМІ

"Манчестер Сіті" хоче купити у "Шахтаря" двох бразильців - ЗМІ
Вілліана оцінюють не менше, ніж в 20 млн євро. Фото: gazetavv.com

Манчестер Сіті проявляє активний інтерес до бразильських гравців донецького Шахтаря, які майже поставили на коліна лондонський Челсі, повідомляє dailymail.co.uk.

Дії 24-річного атакуючого півзахисника Вілліана, який двічі забив на Стемфорд Брідж, і 27-річного опорного хавбека Фернандіньо уважно відстежувалися скаутами Манчестер Сіті.

Чутки вже пов'язували Вілліана з переходом в АПЛ цього літа. Тоді футболіст "гірників" потрапив у сферу інтересів лондонського Тоттенхема. Але в цьому сезоні Ліги чемпіонів повною мірою розкрив свій талант і Фернандіньо, змусивши багатьох говорити про себе.

У Манчестер Сіті зараз чимало проблем в АПЛ і Лізі чемпіонів, команда Роберто Манчіні, незважаючи на свій кадровий потенціал, йде всього лише третьою в турнірній таблиці чемпіонату Англії і займає останнє місце в групі Ліги чемпіонів. "Городянам" явно необхідний приплив свіжої крові.

На цьому тижні Вілліан заявив: "Челсі і Тоттенхем робили пропозиції про мою покупку. Хто знає, що може статися в майбутньому? Можливо, послідують нові пропозиції. Але зараз я зосереджений на виступах за Шахтар. Але я вірю, що в один прекрасний день я буду виступати за один з топ-клубів Англії, Іспанії чи Італії. Тому для мене важливо добре проводити такі важливі гри, як матч проти Челсі".

В інтерв'ю MailOnline Вілліан зазначив: "Я б хотів грати в Англії. Тут один з найсильніших чемпіонатів, в якому виступають кілька великих клубів".

У будь-якому випадку, Манчестер Сіті зробить свою пропозицію не раніше зимового трансферного вікна. За оцінками порталу transfermarkt.de, поточна ціна на Вілліана становить не менше € 20 мільйонів, вартість Фернандіньо - не менше € 12 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" хоче купити у "Шахтаря" двох бразильців - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути