середа, 23 квітня 2014 09:24

Ліга чемпіонів: "Челсі" та "Атлетико" голів не забили
12

Фото: Reuters

У першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів на мадридському стадіоні "Вісенте Кальдерон" місцевий футбольний клуб "Атлетико" приймав британський "Челсі". У ході зустрічі не було забито жодного голу.

На 15-й хвилині Петр Чех був змушений залишити поле, після того як отримав травму під час виконання кутового "Атлетико". Він невдало приземлився після переведення м'яча за перекладину і при падінні пошкодив руку, пише Sportliga.com.

Гольових моментів за перші 45 хвилин практично не було завдяки захисту, який у першу чергу у "Челсі" майже повністю вимкнула з гри Дієго Косту. У середині першого тайму мадридці все частіше насідали на штрафний майданчик лондонців, проте безрезультатно.

У другому таймі картина кардинально не змінилася. Більше м'ячем володів "Атлетико". Моменти були у Рауля Гарсії, міг відзначитися Коста, але м'яч, посланий його головою, зустрівся з шиєю Гарі Кейхілла. У середині другого тайму на рівному місці травму отримав Джон Террі, який, як і Чех, не зумів продовжити гру.

У Давіда Луїса наприкінці матчу була можливість відкрити рахунок, але він не зумів точно пробити "стандарт", пославши м'яч вище воріт. Наприкінці мадридці намагалися атакувати, але їх зусилля виявилися безрезультатними - 26 ударів, і 10 у площину воріт.

Матч-відповідь пройде в Лондоні на "Стемфорд Брідж" у середу, 30 квітня, повідомляє "Лента".

Ліга чемпіонів

1/2 фіналу

Перший матч

Атлетико Іспанія - Челсі Англія 0:0 (0:0, 0:0)

Атлетико - Куртуа, Хуанфран, Міранда, Годін, Філіпе Луїс, Габі, М. Суарес (Соса, 79), Р. Гарсія (Вілья, 86), Дієго (Туран, 60), Коке, Коста.

Челсі - Чех (Шварцер, 18), Аспілікуета, Кейхілл, Террі (Шюррле, 73), Е. Коул, Давід Луїз, Обі Мікел, Лемпард, Рамірес, Вілліан (Д.Ба, 90), Торрес.

Попередження: Лемпард (64), Обі Мікел (75), Габі (75), Міранда (89), Д.Ба (90).

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів: "Челсі" та "Атлетико" голів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути