середа, 15 лютого 2012 15:33

Квитки на Євро-2012 продаватимуть до березня

Квитки на Євро-2012 продаватимуть до березня

Термін подачі заявок на квитки Євро-2012 за національною квотою Федерації футболу України подовжено до 2 березня 2012 року включно. Як повідомили у прес-службі ФФУ, усі вболівальники, які є громадянами України, або проживають на її території, мають змогу залишити заявку на офіційному сайті УЄФА.

Згідно рекомендації  УЄФА, квиткова квота ФФУ, як асоціації, чия команда бере участь у фінальному турнірі Євро-2012, з 12 грудня 2011 року реалізується через офіційний сайт www.uefa.com за допомогою спеціально створеного квиткового порталу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 119 англійським фанатам заборонили їхати на Євро-2012

Всі заявки будуть розглянуті лише після 2 березня 2012 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, аніж квитків, виділених національній футбольній асоціації для українських уболівальників, УЄФА проведе жеребкування.

Додамо, що УЄФА відшкодує приймаючим містам затрати на безкоштовне перевезення для власників квитків на матчі Євро-2012, а також акредитованих гостей та представників ЗМІ, персоналу ЧЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відкриття стадіону у Варшаві пускали безкоштовно

УЄФА і Місцевий оргкомітет дійшли згоди з євромістами щодо реалізації політики безкоштовного проїзду у громадському транспорті, щоб дати можливість вболівальникам організовано і безперешкодно добиратись до об'єктів турніру.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Євро-2012 продаватимуть до березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути