четвер, 22 грудня 2011 07:30

Квитки на Євро-2012 у перекупників у 13 разів дорожчі

Чотири квитки на матч чвертьфіналу Євро-2012, що відбудеться 24 червня наступного року на столичному стадіоні "Олімпійський", пропонують у Вінниці через місцевий інтернет-магазин.

— Місця хороші, на третій ярус за воротами. Там усе буде добре видно. Для себе їх брав, але візьму потім інші. Поки що віддаю по 500 євро за білет, — розповідає телефоном Андрій, прізвище не називає. — Перед початком матчу ціни на білети виростуть як мінімум у два рази. Раджу бронювати. Квитків на руках у мене ще нема. Будуть ближче до квітня. Якщо реально забираєте, треба заплатити аванс — 20 процентів від суми. Щоб не сумнівалися, що обману, можемо оформити договір. Якщо в мене не вийде з білетами, гроші поверну.

Квитки на матч, які пропонує Андрій, на офіційному сайті Євро-2012 uefa.com коштують від 400 до 1,5 тис. грн, тобто в 3-13 разів дешевше.

— Ті, хто бажає перепродати білети, можуть зробити це лише тут до 1 березня 2012-го. УЄФА виступає посередником. Квитки продаються за цю ж ціну, що купувалися, — каже директор українського оргкомітету Євро-2012 Маркіян Лубківський. — Фанатам потрібно бути уважними. Вільний білет на порталі може бути максимум 10 хвилин, і його миттю хтось викупає.

Уболівальників попереджають, не купувати квитки із рук і через інші інтернет-ресурси. УЄФА видаватиме оригінали за два тижні до початку чемпіонату, щоб запобігти виготовленню підробок.

На фінальну частину Євро-2012 рекордна кількість заявок — понад 12 млн охочих подивитися матчі на 1,4 млн квитків.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Євро-2012 у перекупників у 13 разів дорожчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути