понеділок, 20 жовтня 2014 14:17

Кварцяний розповів про окупацію України агентами "Шахтаря"

Кварцяний розповів про окупацію України агентами "Шахтаря"
Фото: football.ua

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів в ефірі програми "Про Футбол" на телеканалі 2+2 про засилля агентів "Шахтаря".

"У нас є проблема. Кращих гравців у нас забирають, крадуть. "Шахтар" вже всюди пустив коріння: у кожен регіон, район, місто або селище. Все окуповано агентами "Шахтаря". Маючи фінансову базу, вони забирають кращих, і нічого не зробиш", - говорить Віталій Володимирович.

Разом з тим "Волинь", за його словами, не знаходиться зараз в тяжкому становищі.

"Не можна сказати, що ми обділені увагою інвесторів. Є те, що необхідно для гри. Є забезпечення, але немає конкретної мотивації і немає конкретного завдання, яке могло б нас більше організувати і підвищити відповідальність. Немає можливості штрафувати футболістів, тому що немає премій за матч. Дайте трохи, і ми зробимо Лігу Європи. Дайте більше, і зробимо Лігу чемпіонів. Ми ж готові", - сказав Кварцяний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віталію Кварцяному стало погано під час матчу "Волині" проти "Шахтаря", через що він не зміг прийти на післяматчеву прес-конференцію.

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний розповів про окупацію України агентами "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути