четвер, 28 квітня 2016 18:22

Коноплянка не вийшов прогулятися Львовом
15

Фото: Ірина Козюпа
Хуан Соріано

Десятки фанатів чекали сьогодні на Євгена Коноплянку. Але у графіку "Севільї" не було прогулянки містом. Гравці милувалися красивими видами Львова із вікон своїх номерів у готелі.

Зранку Унаї Емері провів для команди теоретичне заняття. Потім настав час сієсти. Лише кільком гравцям "Севільї" було не до сну.

Воротар Хуан Соріано, захисники Серхіо Ескудеро, Тімоте Колодзейчак і Бенуа Тремулінас вийшли з готелю на прогулянку містом. Футболісти роздали десятки автографів і нікому не відмовили у фото.

Найбільше раділи дітлахи. Хлопці дуже хотіли отримати автограф Коноплянки, але світилися від щастя від селфі з його партнерами по команді. Представники клубу ще й презентували юним фанатам Жені значки "Севільї".

"Коноплянка, напевне, спить, - каже колишній гравець київського "Динамо" Бенуа Тремулінас. - Я передам йому, що тут на нього чекають фанати".

Коноплянка не виправдовує надій - іспанський журналіст

Президент "Севільї" Хосе Кастро та інші функціонери клубу вийшли рано з готелю і повернулися ближче до обіду на таксі. "Волга" і "Жигуль" настільки вразили керівників іспанського клубу, що вони з радістю фотографувалися на фоні раритетних авто.

На півфінал Ліги Європи до Львова з'їхалися зірки футболу. Центром Львова, користуючись чудовою погодою і теплим сонечком, гуляли колишній гравець "Шахтаря" Ігор Дуляй, наставник молодіжної збірної України Олександр Головко та експерт каналів "Футбол" Сергій Морозов.

Я двічі Лігу Європи не вигравав. Наші тренери "Шахтар" знають краще за мене - Коноплянка

"Шахтар" влаштує нульова нічия, або перемога із сухим рахунком, - каже Сергій Юрійович. - Головне, сьогодні не пропустити у свої ворота".

Головко вважає, що сьогодні у Львові футбол буде відкритішим, ніж у півфіналах Ліги чемпіонів.

"Хочу побачити іспанський футбол у виконанні двох команд, - каже Олександр Борисович. - Даю 70%, що Коноплянка сьогодні вийде у стартовому складі "Севільї".

Додамо, що матч "Шахтар" - "Севілья" відбудеться 28 квітня о 22:05. Наш сайт проведе текстовий онлайн зустрічі. Канал "Україна" покаже гру у прямому ефірі. На "Арені Львів" очікується аншлаг.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка не вийшов прогулятися Львовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути