пʼятниця, 12 вересня 2014 12:50

"Інформація про перехід Коноплянки взимку до Англії – газетна "качка" - агент

"Інформація про перехід Коноплянки взимку до Англії – газетна "качка" - агент
Фото: fcdnipro.ua

Український агент, який представляє інтереси гравця збірної Євгена Коноплянки, на умовах анонімності прокоментував інформацію про нібито ймовірний перехід його клієнта до одного з англійських клубів вже цієї зими.

"Я не знаю звідки агент ФІФА Джанфранко Чікетті взяв інформацію про переїзд мого клієнта до Англії вже взимку. На сьогоднішній день немає ніякої конкретики з боку англійського "Тоттенхема", який нібито готовий викласти за Євгена 20 мільйонів євро. Така інформація – не більше ніж газетна "качка". Трансферне вікно в Європі щойно закрилося. Говорити про якусь конкретику на початку вересня – абсурд. Контракт Коноплянки з "Дніпром" завершується через рік. Гадаю, саме тоді можна буде говорити про реальні речі, а не фантазії", - говорить він.

За словами агента його підопічний зараз відновився після травми й готується до гри з "Металістом". Поява Коноплянки в стартовому складі малоймовірна, але Євген в будь-який момент може посилити гру, вийшовши на поле з лави запасних.

Нагадаємо, що в грі із запорізьким "Металургом" гравець збірної України травмувався і пропусти кілька важливих матчів іу тому числі й гру національної команди поти збірної Словаччини.

Напередодні італійський сайт calciomercato з посиланням на агента ФІФА Джанфранко Чікетті повідомив про можливий від'їзд Євгена до Англії вже взимку. Фаворитом у перегонах за Коноплянкою нібито є столичний "Тоттенхем", який може викласти 20 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Інформація про перехід Коноплянки взимку до Англії – газетна "качка" - агент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути