пʼятниця, 26 червня 2009 08:56

Хто з гравців "Динамо" піде з команди?

Хто з гравців "Динамо" піде з команди?

Часу на розгойдування у "Динамо" немає. За 12 днів Валерій Газзаєв повинен визначити потенціал команди і награти основний склад, оскільки не за горами матч за Суперкубок і старт в Лізі чемпіонів. Отже в Австрії новий тренерський штаб запропонував команді втягуюче тренування вже в день приїзду. Відучора, за словами Газзаєва, почалася вже "щільна" робота, і гравцям доведеться отримати солідну порцію навантажень.

Перше тренування почалося в дощик під похмурим небом. Але ніхто не жалівся. Всі розуміли, що саме зараз буде закладений фундамент підготовки на новий сезон. Першим заняттям залишився задоволений і сам Газзаєв. "Настрій у всіх дуже хороший, - розповів тренер прес-службі "Динамо". - Ніхто не хворий, всі прибулі футболісти займалися в загальній групі. Працювали дуже акуратно, важливо було правильно втягнутися в роботу".

Відібравши групу з 21 футболіста, в Києві Газзаєв залишив травмованих Сабліча, Несмачного і Михалика. Тим часом "БЛИКу" стало відомо, що в період нинішнього антракту клуб ухвалив рішення дати можливість тим, хто не проходить в основний склад, випробувати свої сили в інших командах. Насамперед мова йде про молодих динамівців, які вже засиділися на "других ролях".

Ніяк не знайде себе в "Динамо" і нігерійський легіонер "Динамо" Емануель Окодува, який вже зовсім скоро може скласти ударну силу в "Арсеналі" разом з Сергієм Ребровим. Знов в оренду поїде молодий форвард Володимир Лисенко. В іншій команді вищої ліги можуть отримати шанс засвітитися Олег Допілка і Микола Морозюк, які не змогли пробитися в основу ще при Юрієві Сьоміну.

Алмейда: контракту поки немає

Бразильські ЗМІ повідомили про те, що "Динамо" купило у бразильського "Атлетіко Мінейро" за два мільйони євро центрального захисника Леандро Алмейду (22 року). Проте, в Києві офіційно новину про трансфер поки не підтвердили, хоча контракт з цим футболістом напевно буде підписаний в найближчий день. Алмейда до Києва не приїжджав. Проте якщо контракт, який буде розрахований на п"ять років, гравець підпише зовсім скоро, він приєднається до команди на зборах в Австрії.

Туди ж може встигнути під"їхати і нігерієць Юссуф, який залишив табір своєї збірної, але не через проблеми з серцем, як написали африканські ЗМІ.

Що ж до другого новачка, який грає зліва в півзахисті, то його в Києві може і не бути, оскільки клуби поки не можуть знайти компроміс щодо суми відступних.

Террикон

Зараз ви читаєте новину «Хто з гравців "Динамо" піде з команди?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути