вівторок, 23 червня 2009 17:47

Газзаєв почав сезон з дня відкритих дверей

Газзаєв почав сезон з дня відкритих дверей

Як досвідчений тренер, Валерій Газзаєв не поспішає відразу вносити нововведення до відпрацьованого своїм попередником - Юрієм Сьоміним - тренувальний процес.

Поки Георгійович вирішив лише скоротити літню відпустку футболістам, правда, пообіцявши "компенсувати" її в зимове міжсезоння.

Ось і в неділю, ледве прилетівши до Києва, Газзаєв відправився на базу столичного клубу. Відразу після приїзду в Конча-Заспу на базу Газзаєв переговорив зі своїм тренерським штабом. Потім поспілкувався з науковою групою на чолі з Олегом Базілевичем, лікарями, масажистами, не обділивши своєю увагою нікого.

Крім того, Валерій Георгійович не забув подумати і про роботу з пресою. Як досвідчений і розумний тренер, який багато що побачив в житті, Георгійович вважає, що спілкування з пресою - одна з найважливіших сфер життєдіяльності футбольного клубу, має велике значення для популяризації клубу і створення необхідного мікроклімату в команді. А поки футболісти проходять поглиблене медичне обстеження напередодні важких передсезоних зборів.

З гравцями Газзаєв зустрівся в неділю. Тренер привітав їх з виходом з відпустки і початком підготовки до нового сезону, представив нових асистентів - Миколу Латиша і Володимира Шевчука. Додамо, що окрім них до тренерського штабу Газзаєва увійшли Олег Лужний, Валерій Зуєв і Сергій Краковський. Залишається працювати в "Динамо" і тренер з фізпідготовки Віченцо Пінколіні.

До речі, разом з першою командою 21-го червня вийшов з відпустки молодіжний склад "Динамо". Сезон для підопічних Володимира Мунтяна почнеться 17-го липня домашнім матчем проти "Чорноморця".

До цього команда проведе навчально-тренувальний збір в Києві, на базі в Конча-Заспі. Під час підготовчого етапу заплановано проведення п"яти контрольних поєдинків. Суперники в двох з них вже відомі - 25 червня команда РУФК, а 2-го липня - "молодіжка" "Оболоні".

Газзаєв теж вже встиг познайомитися з найближчим резервом клубу. "До від"їзду основного складу на збір до Австрії буде так званий "плаваючий" графік, - цитує прес-служба клубу наставника молодіжної команди "Динамо" Володимира Мунтяна. Тільки після детальнішої розмови з Газзаєвим зможу розповісти про кадрові питання і завдання".

"БЛІК"

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв почав сезон з дня відкритих дверей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути