пʼятниця, 12 червня 2009 14:39

"Щоб досягти мети, Газзаєв піде по трупах футболістів" - Бубнов

"Щоб досягти мети, Газзаєв піде по трупах футболістів" - Бубнов

Відомий у минулому радянський футболіст, який виступав в московському "Спартаку" і "Динамо", Олександр Бубнов в інтерв"ю turnir.com.ua скептично оцінює майбутнє Валерія Газзаєва на посту головного тренера київського "Динамо".

"Тут (у Росії) багато хто дивується, чим керівництво "Динамо" так зацікавили російські тренери. Був Сьомін, тепер Газзаєв. Дивно. В Україні є талановиті тренери, яким потрібно просто довіряти, а ви запросили Газзаєва! Він тренер низької кваліфікації, його перспективи нульові", - вважає Олександр Бубнов.

Україна буде шокована Газзаєвим

На думку експерта, успіхи Газзаєва в ЦСКА (Кубок УЄФА, золото Російської Прем"єр-ліги) дуже переоцінені: "Ніхто не знає, якими методами він (Газзаєв) цих результатів добився. Про це відомо тільки тим, хто з ним добре знайомий. А я його знаю добре".

Бубнов відмовився конкретизувати свої звинувачення: "Запитаєте краще у гравців, які виступали під його керівництвом, розпитаєте, як він у вихідні вранці примушував футболістів прокидатися, щоб кілька разів зважитися. Не позаздрю футболістам "Динамо". Якщо вони знайомі з Ігнашевичем (у своєму інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес" гравець ЦСКА звинуватив Газзаєва в створенні в клубі ненормальної атмосфери), то він їм розповість, що їх чекає. Скажу тільки, що Газзаєв готовий піти по трупах футболістів, щоб досягти поставленої мети, а так не можна".

Коментуючи інформацію про те, що Газзаєв на 10 днів скоротив футболістам "Динамо" відпустку, Бубнов сказав: "Це щоб життя малиною не здавалося. Газзаєв ще і залізної дисципліни вимагатиме. Я пам"ятаю його футболістом, і святим він не був, дозволяв собі порушення режиму. Якби був живий Валерій Лобановський, то не міг би повірити, що така людина очолює його рідне "Динамо".

Також Бубнов відкинув тезу, що з роками Газзаєв став м"якший: "Неправда! І ви це скоро відчуєте. Україна буде шокована Газзаєвим. Гарантую".

Газзаєв підписав з київським "Динамо" трирічний контракт 25 травня 2009 р., замінивши на цій посаді Юрія Сьоміну, який ухвалив рішення повернутися в "Локомотив". В одному зі своїх недавніх інтерв"ю Газзаєв заявив, що його метою на найближчі три роки є перемога з "Динамо" в Лізі Чемпіонів.

Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Щоб досягти мети, Газзаєв піде по трупах футболістів" - Бубнов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути