неділя, 30 грудня 2012 11:24

"Хочу викреслити з життя період у "Карпатах" - бразильський півзахисник

"Хочу викреслити з життя період у "Карпатах" - бразильський півзахисник
Єдина радість, що на світ з'явився мій син - Ерік ФОТО: blogspot.com

Бразильський півзахисник "Газ-Метану" Ерік де Олівейра поділився з газетою ProSport враженнями від періоду, проведеного у львівських "Карпатах" (2011-2012 рр..).

"Я хочу викреслити цей етап кар'єри зі свого життя. Був час, коли я міг розраховувати тільки на дружину і Бога.

У мене були проблеми з одноклубниками. Вони бачили, що вболівальники мене полюбили і почали заздрити. В один момент партнери по команді почали погрожувати побиттям - і я зрозумів, що якщо захочуть, то поб'ють мене, адже я тут один. Вони змовилися. Ветерани в команді не хотіли бути резервістами і виступили проти нас, легіонерів.

На тренувальних зборах я був найкращим бомбардиром команди. Прийшов новий тренер, але з п'яти перших матчів року ми програли чотири. Грали від захисту, не атакували. Повернувся старий тренер і без всяких пояснень виключив мене зі складу. Стало ясно, що я тут не потрібен.

Були проблеми і на грунті расизму. Крім мене, в команді перебував ще один чорношкірий хлопець, і ці проблеми виникали.

Через цей стрес я почав покриватися висипом. Єдина радість, що на світ з'явився мій син, Дерик, і у мене був стимул боротися. Бували дні, коли не можна було їсти, виходити на світло. Я спав цілодобово безперервно. У якийсь момент я так ослаб, що вже ні на що не годився. Але на сайті вболівальників "Карпат" я прочитав, що мене поставили на друге місце серед кращих гравців команди, хоч грав я мало. Це додало мені сил - як і фраза "Герої не здаються". Так у мене з'явилися сили на боротьбу.

Коли я нарешті повернувся до тренувань, мене заслали в ліс окремо від команди. Там були тільки я і мій друг іспанець. Нам навіть не дозволили тренуватися разом, я працював на одному кінці лісу, він - на іншому. Все закінчилося тим, що я почав передавати відео та знімки своєму адвокату," - пригадав Олівейра.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу викреслити з життя період у "Карпатах" - бразильський півзахисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути