пʼятниця, 24 червня 2011 15:52

Хей вимагає змінити рефері поєдинку з Кличком

Хей вимагає змінити рефері поєдинку з Кличком

Британський боксер-важковаговик Девід Хей виступив проти призначення на бій з українцем Володимиром Кличком американського рефері Хенаро Родрігеса, пише британське видання The Sun. Хея і його команду турбує той факт, що раніше Родрігес вже чотири рази судив поєдинки Кличка. Чи є у Хея змога добитися заміни рефері, не уточнюється.

Вперше Родрігес працював на поєдинку Кличка в березні 2001 року, коли українець нокаутував американця Дерріка Джефферсона. Через рік американський рефері судив бій Кличка з південноафриканцем Франсуа Ботою і зафіксував перемогу українця технічним нокаутом у восьмому раунді.

У березні 2003 року Родрігес був рефері поєдинку Кличка з південноафриканцем Коррі Сандерсом, і цей поєдинок українець програв технічним нокаутом у другому раунді. Нарешті, в березні 2010 року Родрігес судив бій Кличка з американцем Едді Чемберсом. За п'ять секунд до кінця 12-го раунду українець відправив суперника в нокаут.

Бій Кличко - Хей відбудеться 2 липня в Гамбурзі. Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Хей - титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Зараз ви читаєте новину «Хей вимагає змінити рефері поєдинку з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути