субота, 18 червня 2011 17:38

"Кличко легко переможе Хея" - Тайсон

"Кличко легко переможе Хея" - Тайсон

Колишній абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі американець Майк Тайсон (50-6-0, 44 КО), коментуючи майбутній поєдинок чемпіона WBA британця Девіда Хея (25-1-0, 23 КО), який другого липня проведе бій з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBO / IBF / IBO українцем Володимиром Кличком (55-3-0, 49 КО), висловив впевненість у перемозі Кличка.

"Я вважаю, що Кличко легко переможе Хея. Результат бою повинен бути саме таким - перемога Володимира. Хей - хороший боєць, але брати талановитіші і сильніші, ніж Девід. Мені подобається Хей, але все ж я впевнений у перемозі Кличка", - наводить слова Тайсона Sky.

Раніше Хей (25-1-0, 23 КО) відзначив, що його суперник всіма силами намагається створити собі добрий імідж, щоб позбавитися від образу Івана Драго.

"Неважливо, наскільки він розумний, неважливо, що Володимир знає 18 мов, - кому яке діло до цього? Без різниці, наскільки він чарівний, адже головне, який він боксер. Помітно, що останнім часом Кличко докладає максимум зусиль, щоб створити собі імідж привабливого боксера, він намагається позбавитися від образу Івана Драго з фільму "Роккі". Кличко намагається здаватися більш дружелюбним - це виходить, але він все одно той же Іван Драго", - наводить слова Хея Setanta.

Нагадаємо, бій відбудеться 2 липня на 57-тисячній Imtech Arena в Гамбурзі (Німеччина).

Зараз ви читаєте новину «"Кличко легко переможе Хея" - Тайсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути