пʼятниця, 17 червня 2011 11:31

"Це буде мій останній вихід на ринг" - Хей про бій з Кличком

"Це буде мій останній вихід на ринг" - Хей про бій з Кличком

Чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей має намір піти з боксу в жовтні цього року, коли йому виповниться 31 рік, і впевнений в тому, що його поєдинок проти володаря титулів WBO, IBF і IBO Володимира Кличка стане його останнім виходом на ринг, йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Як Ерік Кантона я готуюся піти, будучи на самій вершині, у розквіті сил, на своїх умовах, і в моєму боксерському випадку не занадто пізно, щоб не перетворитися на овоч. Схоже, що це буде мій останній вихід на ринг. Так я думаю , і тому я повинен бути ідеально готовий до бою, повинен бути в своїй найкращій формі.

Є приказка: "ти настільки хороший, наскільки хороший був твій останній бій", і оскільки це мій останній бій, мені краще бути до біса хорошим, тому що саме завдяки цьому бою мене і будуть пам'ятати. Цей поєдинок визначить мою спортивну репутацію. Одне з моїх життів закінчиться в Гамбурзі, а нове життя Девіда Хея почнеться, коли я прилечу додому 3 липня з усіма трьома чемпіонськими поясами", - сказав Хей, якого цитує allboxing.ru.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Хей замовив на бій з Кличком рефері, який вміє рахувати до десяти

Хей відзначив, що він вже не розглядає можливість зустрічі зі старшим братом чемпіоном WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличко, оскільки тому потрібно провести поєдинок проти Томаша Адамека у вересні, всього за місяць до того, як Хей залишить бокс.

"Я думаю, що вже все. Ця дата вже затверджена. Віталій виходить на ринг у вересні, тому він не зможе провести ще один бій до того, як я піду з боксу", - сказав він.

Нагадаємо, поєдинок Кличко - Хей відбудеться 2 липня в Гамбурзі.

Зараз ви читаєте новину «"Це буде мій останній вихід на ринг" - Хей про бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути