середа, 30 липня 2014 16:00

"Хайден буде фантастичною мамою" - Володимир Кличко

"Хайден буде фантастичною мамою" - Володимир Кличко
probomond.ru

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBO/IBF/WBA Володимир Кличко зізнався, що йому все одно яка стать буде у його дитини - головне, щоб вона була здоровою. Про майбутнє батьківство боксер поділився з E! Online.

"Коли ви збираєтеся стати батьком, ваше життя змінюється. Так що я з нетерпінням чекаю хороших змін у моєму житті. І я чув, що хтось недавно сказав: "Ти не знаєш що таке любов, поки у тебе не з'явився перша дитина, потім ти по-справжньому дізнаєшся що це".

Я думаю, що тепер я знаю, що таке любов, але з нетерпінням чекаю ще більших знань про це. Неважливо де дитина народиться і не важливо - буде це хлопчик чи дівчинка. Важливо те, щоб дитина була здорова", - заявив Кличко.

Також Володимир розповів наскільки важливий первісток для його дружини Хайден Панеттері: "Вона дивовижна людина і я впевнений, що буде дивовижною мамою. Вона дуже багато мені розповідала про мрію стати матір'ю і мати дитини. Кожна мрія збувається і вона буде фантастичною мамою".

Зараз ви читаєте новину «"Хайден буде фантастичною мамою" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути