пʼятниця, 29 липня 2016 19:01

Гвардіолі сподобалась гра Зінченка в матчі з "Боруссією"

Гвардіолі сподобалась гра Зінченка в матчі з "Боруссією"
Олександр Зінченко. Фото: mancity.com

Наставник "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола прокоментував гру українця Олександра Зінченка в товариському матчі з дортмундською "Боруссією".

"Зінченко - це талант. Він дуже розумний гравець і має безліч якостей. Він два рази виходив на поле, і ми залишилися задоволені його грою", - наводить слова Гвардіоли офіційний твіттер "городян".

Сьогодні український хавбек досить добре відіграв перший тайм спарингу проти дортмундської Боруссії (1:1, по пен. 5:6), однак під час перерви відбулася розмова "Гвардіоли" з Олександром. З розмови було помітно, що наставник "Манчестер Сіті" залишився незадоволений окремими діями гравця.

Після першого тайму Зінченко знову був замінений, як і в дебютному поєдинку проти "Баварії" (0:1)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потрібен час, щоб оцінити рівень Зінченка" - Гвардіола

Раніше сам Зінченко розповідав, що йому подобається працювати під керівництвом Гвардіоли, який на тренуваннях використовує його не лише як атакуючого півзахисника, але й на позиції вінгера.

Нагадаємо, 19-річний українець перейшов в "Манчестер Сіті" влітку цього року з "Уфи". У минулому сезоні на рахунку молодого хавбека 2 голи і 4 ассисти в 24 матчах чемпіонату Росії.

Також гравець був включений до складу збірної України на Євро-2016, де взяв участь в трьох матчах, один з них - в стартовому складі.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіолі сподобалась гра Зінченка в матчі з "Боруссією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути