пʼятниця, 19 вересня 2014 19:20

"Гусін любив швидкість, але повинен був думати про сім'ю" - Суркіс

"Гусін любив швидкість, але повинен був думати про сім'ю" - Суркіс
Фото: shahta.org

"Динамо" Київ надасть усю необхідну допомогу сім'ї Андрія Гусіна, який розбився, катаючись на мотоциклі на київському автодромі "Чайка".

Про це на похоронах легендарного футболіста заявив президент біло-синіх Ігор Суркіс.

"Співчуття рідним, близьким, усій динамівській сім'ї. Андрій був серцем "Динамо" Київ, серцем збірної України. І він насамперед був громадянин нашої країни, патріот і залишався таким до останньої хвилини. Те, що сталося, у мене не вкладається в голові. Від нас, на жаль, відходять кращі - Валик Белькевич, Баль. Зараз ось Гусіна немає. Дуже важко, ми будемо його пам'ятати. І, як я вже сказав родині, все, що зможемо - зробимо, всім необхідним допоможемо", - сказав він.

За півтора місяці "Динамо" втрачає третю легенду.

"Це питання, на яке немає відповіді. Я цього року втратив маму, моя племінниця - чоловіка. Сьогодні тисячі матерів плачуть і страждають, бо їхні діти воюють. Видно, такий рік. Як це пояснити - не знаю, я не Нострадамус, не можу робити прогнози і не шукаю жодних паралелей. Це життя", - говорить Ігор Суркіс.

Разом з тим, вважає, що Гусін міг уникнути марного, невиправданого ризику.

"Хто живе, повинен, перш за все, думати про своїх близьких, рідних. Андрій, напевно, міг не брати участь в цих гонках, він був досить забезпечена людина. Але він любив швидкість, любив життя так, як він його любив. І ми не вправі обговорювати, правильно це чи ні. Перш за все, мені здається, він повинен був у цьому віці думати про своїх дітей, дружину, батьків. Але знову ж, світла йому пам'ять, дай бог його родині пережити цей страшний удар", - резюмував президент "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Гусін любив швидкість, але повинен був думати про сім'ю" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути