середа, 27 червня 2012 22:44

Труну для Сола Кемпбелла виставили на благодійний аукціон

Труну для Сола Кемпбелла виставили на благодійний аукціон
Фото: gazeta.ua

Деревяну труну для Сола Кемпбелла виставили на аукціон "Ебей" англійські фанати. Її стартова ціна 150 гривень. Ініціативна група англійців, що проживала в кемпінгу, всі гроші виручені за продажу передадуть на лікування хворого на лейкоз 8-річного донеччанина Дениса Пустовіта. Про це розповів прес-секретар кемпінгу Богдан Чабан.

Фани залишили домовину нам. Ми думали перше її спалити, але до нас звернулась по допомогу мати Дениса, щоб зібрати гроші на операцію із пересадки кістного мозку для хворого на лейкоз сина. Гроші на лікування хлопчика збирала у кемпінгу його волонтер-куратор і фани вирішили приєднатись. На операцію потрібно 75 тисяч доларів — розповів Богдан Чабан.

Нагадаємо,19 червня уболівальники збірної Англії перед матчем з українською збірною в Донецьку принесли в центр міста домовину, на знак протесту проти заяв екс-капітана команди Сола Кемпбелла про небезпеку в Україні. Під співи із нецензурними словами вболівальники представили домовину журналістам та всім охочим, після чого її знов поклали в машину та відвезли до англійського табору.

"Надіюсь сам Сол Кемпбелл викупить її і так загладить вину. Ми готові переправити її до Англії, чи підірвати на його прохання", - додав прес-секретар.

На початку травня Сол Кемпбелл у прямому ефірі телеканалу "Бі-бі-сі" з програми порадив фанам не їхати до України: "залишайтесь вдома. Дивіться чемпіонат по телевізору. Не треба ризикувати. Тому що назад ви можете повернутись у домовинах".

Аукціон триватиме близько місяця, а до того часу труна будуть експонувати на виставці "Життя після Євро".

Зараз ви читаєте новину «Труну для Сола Кемпбелла виставили на благодійний аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути