четвер, 25 жовтня 2012 12:57

"Гравці "Динамо" потрапили у психологічну яму" - Заваров

"Гравці "Динамо" потрапили у психологічну яму" - Заваров
Заваров застерігає "Динамо": з "Порту" вдома грати важче, ніж на виїзді ФОТО: Reuters

Попри поразку в грі з "Порту" один із тренерів національної збірної України Олександр Заваров бачить прогрес у грі "Динамо".

"У вересні в грі з ПСЖ "Динамо" взагалі виглядало жахливо. Я не хочу ту гру й згадувати. Учора було більше оптимізму. Хто б що не казав, команда прогресує. Інша річ, що через смугу невдач гравці потрапили в психологічну яму. Саме в області психології я бачу проблеми оборонців киян.

Більшу частину матчу команда показувала гарну гру, але моментами впадала в якусь прострацію. Хочу застерегти гравців "Динамо". Із власного досвіду гравця знаю, що з "Порту" вдома грати важче, ніж на виїзді.

Португальці вибудовують надійні оборонні редути й дуже гарно контратакують. Їх можна перемогти за рахунок надвисокої швидкості, флангових проривів і постійних ударів по воротах з будь-якої відстані.

Якщо цього не буде – перемоги нам не бачити. Хочу, щоб свій високий клас нарешті довели українські збірники "Динамо." Перемога над "Порту" повинна додати киянам упевненості."

Чи допоможе динамівцям позитивний приклад "Спартака", який удома переміг португальську "Бенфіку"?

"Допоможе у плані результату, але не в плані якості гри. Якщо кияни гратимуть, як "Спартак" проти "Бенфіки", то нічого хорошого їх не чекає. Насправді москвичі грали погано. "

Що було б з оборонцями "Динамо" якби вчора на тренерському містку був Лобановський?

"Не треба валити всю вину лише на них. Насправді невпевнено в захисті відіграла вся команда. Була погана взаємозамінність і підстраховка. Треба працювати над цими компонентами, а не займатися пошуком винних."

Нагадаємо, матч третього туру групового раунду Ліги чемпіонів "Порту" - "Динамо" завершився вчора з рахунком 3:2.

Зараз ви читаєте новину «"Гравці "Динамо" потрапили у психологічну яму" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути