четвер, 25 жовтня 2012 11:35

"Індивідуальна майстерність у гравців "Порту" вища" - Буряк

"Індивідуальна майстерність у гравців "Порту" вища" - Буряк
Мартінес святкує свій другий гол у ворота "Динамо" ФОТО: Reuters

Екс-гравець та тренер київського "Динамо" Леонід Буряк здивований легкістю, з якою "Динамо" пропускало голи від "Порту" в останньому матчі Ліги чемпіонів.

"Не тільки в мене, а в багатьох глядачів склалося враження, що "Порту" в будь-який момент міг додати й забити четвертий м'яч у разі потреби. Вважаю, що португальці грали з певним запасом. Щось дуже легко і спокійно вони вражали ворота киян. Думаю, що за рівнем індивідуальної майстерності чемпіон Португалії переважає "Динамо". Кияни не мали проблем із настроєм на гру, але в сучасному футболі цього замало. Головні якості – майстерність та функціональна підготовка. І в одному, і в іншому "Динамо" зараз поступається."

Як ви оціните гру центральних оборонців та Шовковського?

"Проблеми з обороною видно неозброєним оком. Однак я не бачу, за рахунок яких гравців можна її покращити. Можливо, Бетао варто повернути в центр оборони. Можливо, варто було дати шанс другому воротарю. Однак для цього треба бути в команді, щоб знати ситуацію зсередини."

Чи є шанси на вихід до наступного кола?

"Зараз киянам варто думати про престиж клубу. Мені легше говорити про шанси "Порту". Навіть, якщо вони поступляться в Києві, то обов'язково вийдуть в 1/8 фіналу. У "Динамо" попереду дуже важкий календар. Можливо, про шанси можна буде говорити після матчу-відповіді в Києві."

Нагадаємо, "Динамо" на виїзді поступилося "Порту" з рахунком 2:3. У паралельному матчі ПСЖ з рахунком 2:0 на виїзді здобув перемогу над "Динамо" із Загреба.

Отже, після трьох турів "Порту" набрав 9 очок, "ПСЖ" - 6 очок, в активі київського "Динамо" - 3 пункти, "Динамо" Загреб не набрав поки ще жодного пункту.

Зараз ви читаєте новину «"Індивідуальна майстерність у гравців "Порту" вища" - Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути