четвер, 25 жовтня 2012 09:16

"Динамо" не заслуговувало на поразку" - Михайличенко

"Динамо" не заслуговувало на поразку" - Михайличенко
"Наше турнірне становище ускладнилося" - Михайличенко ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Асистент головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна Олексій Михайличенко прокоментував поразку у матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти "Порту".

"Гра вийшла цікавою і змістовною. Що стосується командних дій, результат це не підтвердив, але тактика на гру була обрана такою, щоб добитися результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Чемпіонів. "Порту" - "Динамо" - 3:2

Не роблячи глибокого аналізу наших дій, саме індивідуальні помилки призвели до того, що ми не можемо говорити про позитивний результат. Наше турнірне становище ускладнилося, але попереду дві домашні гри з головними фаворитами за вихід з групи. Будемо готуватися. Коли граєш в такому інтенсивному графіку, потрібно вміти психологічно перебудовуватися на наступну зустріч.

Ми не заслуговували сьогодні поразки, для мене це абсолютно очевидно. "Динамо" не дозволило зіграти "Порту" у притаманний йому гострий атакуючий футбол. За всю гру у суперника було чотири удари по воротах - це майже 100-відсоткова реалізація. Тут потрібно говорити про сильні індивідуальні дії гравців "Порту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" на виїзді програло "Порту", ПСЖ не мав проблем у Загребі

Але мали місце і помилки наших футболістів. Все це не дозволило досягти результату, який би ми вважали сприятливим", - цитує Михайличенка офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, "Динамо" на виїзді поступилося "Порту" з рахунком 2:3. У паралельному матчі ПСЖ з рахунком 2:0 на виїзді здобув перемогу над "Динамо" із Загреба.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не заслуговувало на поразку" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути