вівторок, 08 липня 2014 11:43

Спецтема: Кубок світу-2014: на землі Пеле та Роналдо

"Німеччина більше заслужила на фінал" - Грачов

"Німеччина більше заслужила на фінал" - Грачов
Reuters

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов прогнозує перемогу збірній Німеччини над господарями Мундіалю бразильцями з рахунком 2:1.

"Якщо говорити з матеріалістичної точки зору, то втрати Неймара й Сілви стануть невідворотними для збірної Бразилії. Особливо важкою буде втрата капітана. Сілва – організатор гри, лідер оборони Бразилії. Може дати перший пас, розіграти й завершити стандарт, створювати певний тиск на ворота суперників. Неймар очолював групу атаки. Фактично, вийшло, що господарі втратили одночасно лідерів оборони й атаки. Замінити їх у матчі з Німеччиною доволі проблематично, якщо взагалі можливо."

Грачов каже, що Німеччина більше заслужила на гру у фіналі.

"З ідеалістичної точки зору, німці теж мають перевагу. Вони грали у півфіналі чемпіонату світу 2006, фіналі Євро-2008, півфіналі минулого Мундіалю й півфіналі Євро 2012. По сукупності досягнень ця збірна, як і Голландія, заслужили на перемогу. Прогнозую, що фінал буде або європейським, або південноамериканським. Змішаного фіналу не буде."

Додамо, що матч Бразилія - Німеччина пройде сьогодні о 23:00. Зустріч відбудеться у Белу-Орізонті на арені Mineirao Stadium.

Зараз ви читаєте новину «"Німеччина більше заслужила на фінал" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути