середа, 26 листопада 2014 23:46

Футболісти "Ріу Аве" грали в сніжки
10

Фото: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні футболісти португальського "Ріу Аве" обживалися на "Олімпійському". Завтра їх чекає матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи проти київського "Динамо". Гратимуть перша та остання команди групи.

Перша участь "Ріу Аве" в єврокубках обмежилася груповим етапом. Португальці втратили всі шанси на вихід у плей-офф, але мотивації їм не бракує. Гості прагнуть реваншу в "Динамо" за домашню поразку з рахунком 0:3.

"Ріу Аве" тоді і завтра - це дві різні команди. Ми проаналізували свою поразку і більше не повторимо своїх помилок. Нам не бракує мотивації. Ми будемо використовувати кожну нагоду, щоб здобути тут хоча б одне очко", - сказав на передматчевій прес-конференції наставник португальців Педру Мартінш.

А поки тренер переконував журналістів, у першу чергу португальських, у відсутностях проблем з мотивацією на гру з "Динамо", футболісти грали у сніжки в чаші "Олімпійського".

Теплолюбиві португальці та легіонери команди з Бразилії, Іспанії, Франції та Сенегалу не дуже звичні до наших холодів. Можливо хтось з них навіть снігу толком і не бачив. До того ж, не кожного дня команди рівня "Ріу Аве" грають на 70-тисячній арені, яка приймала фінал Євро-2012.

Але футболісти не знітилися. Навпаки, вони тренувалися дуже розкуто, весело і з посмішками "від вуха до вуха". А від холоду рятувалися теплими рукавичками та шарфиками, в які заривалися по самі очі.

Тренер не відставав від своїх підопічних. 44-річний Мартінш разом з футболістами грав у квадрат. І треба сказати, що гравці зовсім не шкодували свого наставника.

Додамо, що матч "Динамо" - "Ріу Аве" пройде 27 листопада. Початок о 20:00. Ультрас киян анонсували перформанс перед стартом поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Ріу Аве" грали в сніжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути