понеділок, 22 вересня 2014 10:42

Футболіст "Роми" святкував гол зі своєю бабусею

Футболіст "Роми" святкував гол зі своєю бабусею

Півзахисник "Роми" Алессандро Флоренці отримав жовту картку у матчі третього туру чемпіонату Італії проти "Кальярі" за святкування голу зі своєю бабусею. Про це повідомляє Football Italia.

На 13-й хвилині 23-річний гравець зумів відзначитися, зробивши рахунок 2:0. Після цього він рвонув через загородження на трибуни і відсвяткував гол зі своєю бабусею, обнявши її. Після повернення на поле Флоренці отримав від арбітра жовту картку. До кінця зустрічі рахунок залишився незмінним.

"Моїй бабусі 82 роки, і вона ніколи до цього не була на стадіоні. Після того як я зіграв за збірну, вона сказала, що прийде подивитися на мене вживу, і я заб'ю", - розповів Флоренці.

У цьому ж турі Серії А форвард "Ювентуса" Карлос Тевес теж відсвяткував забитий м'яч незвичайним способом. Після голу у ворота "Мілана" (1:0) він дістав соску і приклав її до рота, присвятивши переможний м'яч синові. При цьому головний арбітр матчу не став карати Тевеса попередженням.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Роми" святкував гол зі своєю бабусею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути