вівторок, 01 жовтня 2013 09:44

Фігурне катання. Українці завоювали ліцензії на Олімпіаду-2014

Фігурне катання. Українці завоювали ліцензії на Олімпіаду-2014
Єлизавета Усманцева і Роман Талан. Фото: noc-ukr.org

У німецькому Оберстдорфі завершився міжнародний турнір з фігурного катання "Небельхорн Трофі". Він був останнім відбірковим етапом на Олімпійські ігри 2014 року в Сочі, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Українська пара Єлизавета Усманцева/Роман Талан і Яків Годорожа впоралися з поставленим завданням - отримали олімпійські ліцензії.

Годорожа обидві програми відкатав з особистим рекордом, що в сумі принесло теж рекорд - 188,26 бали. У підсумку українець зайняв 9-ту позицію.

Пара Усманцева/Талан після виконання довільної програми з 9-го місця піднялася на 8-е - 141,45, що теж забезпечило їм путівку в Сочі.

Раніше за результатами чемпіонату світу українські фігуристи вже мали дві ліцензії - в жіночому одиночному катанні і серед танцювальних дуетів. Таким чином, маючи ліцензії в одиночному і парному катанні, а також серед танцювальних дуетів, наша збірна отримала право виступити на Олімпіаді і в командному турнірі. Нагороди в ньому будуть розіграні на Іграх вперше.

Зараз ви читаєте новину «Фігурне катання. Українці завоювали ліцензії на Олімпіаду-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути