понеділок, 18 серпня 2014 14:48

ФФУ передасть армії мільйон гривень

ФФУ передасть армії мільйон гривень
ffu.org.ua

Федерація футболу України перерахує один мільйон гривень на потреби армії. Про це сьогодні на прес-конференції розповів президент ФФУ Анатолій Коньков.

"Ми живемо з вами у важкий час. На території нашої країни йде війна. Але життя триває і ми намагаємося допомогти завдяки різним акціям. Один із видів допомоги — це кошти.

На виконкомі ФФУ ми прийняли рішення передати один мільйон гривень у військовий госпіталь на потреби поранених бійців".

Голова УФІ Володимир Лашкул зазначив, що п'ять гривень з кожного проданого квитка на матчі збірної України проти Парагвая та Словаччини підуть на потреби армії.

"Футбол не може залишатися осторонь тих подій, які відбуваються у нашій країні. Хоча за статутом ми не повинні вмішуватися у політику, але теперішня ситуація нікого не може залишити осторонь. Ні збірні України, ні клуби.

П'ять гривень з кожного квитка збірної України буде перераховано на потреби військових частин та армії. На жаль, на даний момент вболівальники викупили трохи більше трьох тисяч квитків".

Нагадаємо, 3 вересня збірна України зіграє на "Олімпійському" товариський матч проти Парагваю. А вже 8 вересня команда Михайла Фоменка розпочне відбірну кампанію на Євро-2016 грою проти Словаччини.

Участь у прес-конференції також взяли представники Міністерства оборони України. 

"6 вересня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського збірна команда збройних сил України зіграє матч Миру з командою зірок ФК "Маестро", - анонсував подію Віктор Довгодько, в.о. начальника управління спорту Міністерства оборони.

Квитки коштуватимуть - 30-50 гривень. Після матчу буде концерт на півтори-дві години.

"Потреба у коштах змінюється залежно від ситуації. Пріоритет зараз — це прилади нічного бачення, індивідуального захисту та зв'язку" — зазначив підполковник Олександр Погорілий.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ передасть армії мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути