субота, 28 квітня 2012 10:08

"ФФУ офіційно підтвердила, що є філією "Динамо"- Палкін

"ФФУ офіційно підтвердила, що є філією "Динамо"- Палкін
Сергій Палкін звинуватив ФФУ в упередженості. Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" готує офіційну заяву у відповідь на рішення КДК ФФУ у справі Алієва. Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін.

"Даним рішенням ФФУ проявило свою неповагу не тільки до тренерському штабу "Шахтаря", але і, в їх особі, до всіх тренерів українського Чемпіонату. Тим самим, ФФУ показали зелене світло насильству по відношенню до будь-якого тренеру в нашій країні. Я впевнений, що дане рішення отримає величезний розголос не тільки в нашій країні, а й за її межами.

Найближчим часом ми оголосимо офіційну позицію нашого Клубу щодо винесеного вердикту. Даним рішенням ФФУ офіційно підтвердило, що воно є філією Динамо Київ", - написав Сергій Палкін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України (КДК ФФУ) відповів відмовою на вимогу Шахтаря дискваліфікувати півзахисника "Динамо" Олександра Алієва за сутичку з помічником головного тренера Гірників Олександром Спиридоном.

Зараз ви читаєте новину «"ФФУ офіційно підтвердила, що є філією "Динамо"- Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути