субота, 14 квітня 2012 10:44

"Скасування картки Гармашу показало, хто має силу в українському футболі" - Луческу

"Скасування картки Гармашу показало, хто має силу в українському футболі" - Луческу
Мірча Луческу не здивований рішенню ФФУ щодо Гармаша. Фото: donbass.ua

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував скасування другої жовтої картки півзахисника київського "Динамо" Дениса Гармаша, яку він отримав у скандальному епізоді матчу з донецьким клубом.

"Це ще раз демонструє, хто має силу в українському футболі. Єдиний коментар, який може бути. Якщо цю картку вони скасували, тоді чому немає карток, які той самий Гармаш мав заробляти на Хюбшмані і Мхітаряні? Більше нічого не хочу говорити. Мене це не цікавить. Я висловив свою думку про цю гру і більше не хотів би повертатися до неї. Не хотілося б згадувати Маріку, який був вилучений у фіналі Кубка на 19-й хвилині, та інші моменти - коли в чемпіонаті показали червону картку Чигринському, наприклад. Ми цивілізовано себе вели, навіть коли були вилучені гравці. Не хотілося б знову торкатися, але мав місце фінал Кубка, коли у нас вилучили трьох футболістів, було вичучення Едуардо і так далі. Ми змирилися з цим і грали далі", - цитує наставника Гірників прес-служба клубу.

За словами румунського фахівця, він завжди поважав своїх суперників.

"У мене є повага до наших опонентів - команд, футболістів, тренерів. Тому я не смів ніколи нічого говорити на їх адресу. Незалежно від того, хто наші суперники, у мене завжди є повага до всіх. Можу сказати, що в матчі "Шахтар"- "Динамо" обидві команди віддали всі сили на полі, а навколо гри було дуже багато розмов. І велику провину за це, напевно, несуть не футболісти, а керівництво, тому що від того, як себе ведуть керівники, залежить поведінка футболістів. Всі їхні заяви після зустрічі лише підтвердили мою думку", - сказав Луческу.

Нагадаємо, в 26-му турі Чемпіонату України "Шахтар" на своєму полі обіграв "Динамо" з рахунком 2:0.

Поєдинок запам'ятався неоднозначним вилученням півзахисника киян Дениса Гармаша. Відразу після матчу наставник киян у зв'язку з цим різко розкритикував бригаду арбітрів на чолі з Юрієм Ваксом.

Сам Гармаш також не зрозумів, за що був вилучений з поля.

У п'ятницю, 13 квітня, друга жовта картка гравцю була скасована рішенням КДК ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Скасування картки Гармашу показало, хто має силу в українському футболі" - Луческу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути