четвер, 16 травня 2013 04:47

"Фани "Бенфіки" були кращими за вболівальників "Челсі" - Жезуш

"Фани "Бенфіки" були кращими за вболівальників "Челсі" - Жезуш
Модульне шоу вболівальників "Бенфіки" перед початком фіналу Ліги Європи ФОТО: Gazeta.ua

Президент УЄФА Мішель Платіні привітав "Бенфіку" з чудовим виступом у фіналі Ліги Європи. Про це на післяматчевій прес-конференції розповів наставник "орлів" Жорже Жезуш. Додамо, що трофей вперше в історії завоював "Челсі".

"Я пишаюся тим, що я тут присутній. У фіналі проти "Челсі" ми показали на весь світ, що ми могли виграти. Кілька слів фанам "Бенфіки". Вони були кращими, ніж фани "Челсі". Їхня пристрасть, патріотизм та відданість просто неймовірні. Ця поразка дуже болюча для мене саме через фанів.

"Бенфіка" була кращою за "Челсі" в організації гри. Ми перевершили суперника у тактиці та техніці. У другому таймі ми були не такими успішними як у першому, але все одно ми були дуже близькими до другого голу, але самі ж пропустили. Щось подібне трапилося з нами минулої суботи у матчі чемпіонаті Португалії проти "Порту".

Хочу привітати гравців "Бенфіки" з хорошою грою. Під час нагородження Мішель Платіні привітав мене з чудовою виступом "Бенфіки". Йохан Кройф обняв мене і сказав, що йому сподобався фінал. Йому імпонує футбол, який показує наша команда.

Наші гравці не заслужили на поразку. Це не легко пережити, але попереду у нас ще кілька матчів — фінал Кубка і матч чемпіонату. У Португалії у нас ще нічого не втрачено.

Новий контакт? Ми узгодили з президентом клубу більшість деталей. Але футбол міняється кожного дня. Сьогоднішня поразка змусить мене подумати про кілька деталей", - зазначив Жезуш.

Нагадаємо, матч "Бенфіка" - "Челсі" завершився перемогою лондонців з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Фани "Бенфіки" були кращими за вболівальників "Челсі" - Жезуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути