понеділок, 23 вересня 2013 16:24

Фанати співали "Червону руту" на матчі "Динамо" - "Карпати"
6

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Вболівальники "Карпат"

Вболівальники київського "Динамо" та львівських "Карпат" заспівали пісню Володимира Івасюка "Червона рута" на матчі команд, який пройшов на "Олімпійському" в рамках 10-го туру прем'єр-ліги.

Фанати виконали всю пісню від початку до кінця. Розпочали ультраси киян, наступні два рядки виконали гості і так по черзі. Приспів співали разом.

Крім того, вболівальники по черзі скандували "Слава Україні — героям слава", "Слава нації — смерть ворогам", "Свободу Павличенкам — свободу чесним" та "Бандера, Шухевич — герої України".

Всього на матчі були присутні 19 843 глядача. Перед початком трибуни вже традиційно освистали головного арбітра зустрічі Юрія Вакса. Сімферополець втретє працював на грі "Динамо" після скандального матчу киян у Донецьку проти "Шахтаря", в якому суддя помилково вилучив Дениса Гармаша.

Після матчу бригада арбітрів у костюмах і з посмішками залишала "Олімпійський". Судді добре справилися зі своєю роботою і не дали приводів говорити про себе після гри.

Відзначимо, що на одній із центральних трибун другого ярусу вболівальники вивісили банер "Цирк уехал, Суркисы остались". У другому таймі полотно зняли.

Гра закінчилася перемогою "Динамо" з рахунком 1:0. На 84-й хвилині гол забив Браун Ідейє, який за дві хвилини до того вийшов на заміну. Кияни проводили матч з укороченим тренерським штабом. На лавці запасних були відсутні Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський, яких переведуть на інші посади у клубній структурі. Допомагати Олегу Блохіну буде Сергій Федоров.

Зараз ви читаєте новину «Фанати співали "Червону руту" на матчі "Динамо" - "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути