понеділок, 23 вересня 2013 01:03

"Всі говорили, що я фартовий. Видно, наврочили" - Блохін

"Всі говорили, що я фартовий. Видно, наврочили" - Блохін
Блохін задоволений грою "Динамо" у матчі з "Карпатами". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував перемогу своєї команди над львівськими "Карпатами" у матчі 10 туру УПЛ.

"Нам довелося грати після важкого матчу з "Генком". Хоч ми в ньому і програли, але показали хороший футбол, хоча пишуть різне. Важко було підготувати команду у психологічному плані. Думаю, мені це вдалося", - сказав він.

При цьому зазначив відповідальність, з якою команда вийшла на матч з "Карпатами".

"Хлопці поставилися з розумінням, в якій ситуації ми знаходимося, що нам не вистачає очок, що ніяк не можемо виграти. За це і за сьогоднішню перемогу треба подякувати хлопцям. Також треба подякувати фанатів, які сьогодні підтримували команду до останньої хвилини", - сказав Олег Володимирович.

За його словами, "Динамо" повністю домінувало в матчі.

"Ми мали беззаперечну перевагу, але... Всі говорили, що Блохін фартовий. Видно, наврочили. Скільки грав у футбол, скільки треную, але такого ще не бачив - то три штанги, то вилітає. Моментів створили багато, тільки в першому таймі завдали 17 ударів по воротах. Важко було розкрити добре організовану оборону "Карпат". Тим більше, ми налаштовували хлопців тим, що команда виграла у "Шахтаря". Та й взагалі команда добре організована, рухається вперед, видно роботу Севідова. Потрібно подякувати "Карпати" за хорошу гру", - зазначив наставник "Динамо".

У стартовому складі "Динамо" вийшли молоді захисник Євген Макаренко та півзахисник Сергій Сидорчук.

"Відносно появи Макаренка і Сидорчука в стартовому складі, скажу так. Кидати їх у бій проти того ж "Шахтаря" - палиця з двома кінцями. Не зіграють - преса пише, навіщо їх поставив. А хлопці потім це читають, психологічно це на них тисне. Зіграють добре - інша крайність. "Браво Блохіну! Добре, що ризикнув, поставив." Сьогодні була така гра, коли команду потрібно було освіжити, ми, напевно, трохи "наїлися". Тому й прийняли таке рішення", - прояснив ситуацію Олег Володимирович.

Наставник "Карпат" Олександр Севідов назвав гру "Динамо" проти його команди найкращою в сезоні.

"Думаю, з "Генком" теж була хороша гра. І інші ігри були хороші. З тим же "Дніпром" у першому таймі. З "Металістом", звичайно, була невдала. Коли роз'їжджаються збірники, важко зібрати команду 14- го числа, а вже 15-го грати з такою командою, як "Металіст". Це просто неможливо. Знову ж, з "Генком" була хороша гра. Просто, коли немає результату, все сприймається не вельми. Сьогодні, я вважаю, ми показали дійсно хороший футбол. Мені особисто сподобалося", - резюмував наставник "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Всі говорили, що я фартовий. Видно, наврочили" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути